Over ons

Ons talent

Inside Talent komt voort uit de samenwerking tussen Vendere Trainingen en enkele gespecialiseerde werving- en coachingpartijen. Inside Talent heeft ruime ervaring met sales, coaching, training en detachering. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om geschikte matches te maken tussen organisaties en salestalenten, maar ook om die match te optimaliseren. Te verduurzamen, door talenten doorlopend te coachen en trainen.  

Onze werkwijze

Inside talent maakt duurzame matches tussen talenten en organisaties en biedt doorlopende (sales)training en coaching. We trainen je om proactief te handelen in plaats van reactief. We richten ons op vooruitgang in plaats van voortgang en zorgen ervoor dat je moeiteloos schakelt tussen effectief koud, lauw en warm klantcontact.

Detachering

De zoektocht naar jouw ideale baan begint vanuit jezelf. Vanuit jouw talenten, wensen en ervaringen gaan we op zoek naar een organisatie die bij je past en naar een baan die aansluit bij jouw ideale mix van werkzaamheden. Dat doen we o.a. door gesprekken en een praktijkgericht assessment.

Coaching en training

Inside Talent volgt ontwikkelingen op salesgebied op de voet. We investeren in de beste opleidingen, systemen en methodieken. Deze kennis delen we met je tijdens coaching sessies en trainingen. Deze bieden wij maandelijks zowel live als online aan, waarbij we steeds verschillende onderdelen van het (Inside)sales vak belichten en je proberen te inspireren.

Ontwikkel je talent!

Een goede samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en inzet. Wij investeren in jou en in je loopbaan. We geloven dat je talent hebt en we ontwikkelen dat graag verder, samen met jou. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then